\"اسدلله بيات\"در ادامه، ضمن تشکر از خدمات ادارات و نهادهاي مربوط در زمينه خدماترساني بهتر به مسافران، افزود:يکي از مهمترين اقدامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان، توجه به رضايتمندي ميهمانان و گردشگراني است که به استان همدان سفر ميکند.
وي تصريح کرد: براي تحقق اين امر بايد صنعت گردشگري استان را به سمت و سويي سوق دهيم که سبب افزايش درآمد سرانه و اشتغالزايي و بهبود وضعيت اقتصادي استان شود .
بيات، با اشاره به رئوس موارد ارائه شده در اين جلسه ادامه داد: آمادگي 18 مدرسه از سوي ستاد اسکان آموزش و پرورش استان، با همکاري هلالاحمر، براي پذيرش ميهمانان تابستاني ، برپايي 3 چادر اطلاعرساني در ورودي شهر همدان براي راهنمايي مسافران با همکاري ميراث فرهنگي،صنايعدستي و گردشگري و شهرداري همدان، بازديد اکيپي از اماکن و تأسيسات اقامتي استان با همکاري نمايندگان سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان و اداره کل بهداشت استان و فرمانداري و شهرداري و اداره اماکن، ايجاد مرکز اطلاعرساني، با همکاري شهرداري، کانون پرورش فکري، هلالاحمر و سازمان همدان در بوستان نماز همدان، از مهمترين رئوس اين جلسه بود.
وي ادامه داد: نصب تابلوهاي راهنما در مسير راهنمايي گردشگران به مرکز اطلاعرساني، آماده سازي بوستان 418 هکتاري ارم با افزون بر 100 سکو، نصب چادر براي اسکان گردشگران، اجراي طرح نظرسنجي با همکاري ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و هلالاحمر و توزيع بيش از 6 هزار جلد کتابچه ميان گردشگران با مشارکت شهرداري و هلالاحمر نيز از ديگر موارد بررسي شده در اين جلسه بود.
وي همچنين از تهيه 80 هزار نقشه راهنماي استان همدان و پذيرش حدود هزار خانوار ازسوي کميته اسکان آموزش و پرورش در مدارس خبر داد.
دومين کميته اسکان مسافران تابستاني همدان، 20 تيرماه 86 با حضور نمايندگان شهرداري ،سازمان هلالاحمر و سازمان آموزش و پرورش و سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان برگزار شد.
M/R/104
انتهای پیام/